Avondsymposium Christelijke zorg in 2020 op 21 nov. in Zeist

Zorg voor elkaar!

Zorg voor elkaar!

Hebt u zorg of hulp nodig? Wij helpen u graag vanuit onze christelijke overtuiging. Kijk op het kaartje voor ons aanbod bij u in de buurt.

Avondsymposium Christelijke zorg in 2020 op 21 nov. in Zeist

Hoe oud bent u in 2020? En uw ouders? We weten niet wat de toekomst brengt en hoeveel jaren ons gegeven zijn. We weten wel dat de ontwikkelingen van nu een rol gaan spelen in de toekomst van de christelijke zorg. Zijn er dan nog verzorgingshuizen? Nieuwe woonvormen? Is er professionele thuiszorg en welke zorg pakken we dan samen aan als familie, buurt of kerk? Bestaat er dan eigenlijk nog christelijke zorg? En waarom? En waardoor?

In samenwerking met De ChristenUnie Zeist is er komende donderdag  21 november 2013 DV een avondsymposium over Christelijke zorg in 2020 in de Oosterkerk aan de Woudenbergse weg 44. Belangstellenden zijn van harte welkom. De avond begint om 20.00 uur (zaal open: 19:30 uur) en zal rond 22.00 uur afgelopen zijn. Thijs Tromp en  André Rouvoet geven deze avond hun visie op de toekomst en u kunt erover meepraten! U kunt zich opgeven via secretariaat@zeist.christenunie.nl. Als voorbereiding op deze avond ontvangt u een inspirerend digitaal boekje met artikelen van diverse schrijvers over christelijke zorg in de toekomst.

Meer informatie op de website van ChristenUnie Zeist http://zeist.christenunie.nl/

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.