Blad vol waardering: over werken in de zorg en hulpverlening

Blad vol waardering: over werken in de zorg en hulpverlening

Blad vol waardering: over werken in de zorg en hulpverlening

60

Wat betekent werken met waardering voor jou? Op die vraag geven zorg- en hulpverleners antwoord in het ‘Blad vol waardering’, dat half juni verschijnt. Het blad is een uitgave van Lelie zorggroep en staat vol met inspiratie voor wie een (andere) baan in de zorg of hulpverlening overweegt of geïnteresseerd is in (vrijwilligers)werk bij Lelie zorggroep.

Het blad staat vol inspiratie, of je nu net afgestudeerd bent in de zorg of hulpverlening, een andere uitdaging zoekt, of juist een carrièreswitch overweegt. Jan vertelt bijvoorbeeld hoe hij eerst automonteur was en nu in de zorg werkt. Hulpverlener Aardjan laat zien hoe je ook met e-health dichtbij kunt zijn. En Agaath ziet specialistische wondzorg echt als haar roeping.

Twee vrijwilligers delen hoe zij waardering ervaren en onmisbaar zijn voor onze cliënten. Wie wil weten waar hij in de zorg het best tot zijn recht komt, kan de zorgtypetest doen in het midden van het blad.
En ongeacht waar je werkt, helpen de 9 waarderingstips je de sfeer op de werkvloer te vergroten.

De vele interviews, de reportage over het werk van onze bewegingsagogen, een inhoudelijk artikel over het toepassen van de christelijke identiteit in je werk en een stuk van de raad van bestuur over de uitdagingen waar we in de zorg voor staan, maken het Blad vol waardering een must-read!

Bekijken
Het Blad vol waardering wordt dit jaar uitgereikt bij (wervings)acties door het hele land.
Ben je benieuwd naar de inhoud? Bekijk dan dit digitale exemplaar of kijk op leliezorggroep.nl/blad

 

 

 

Reacties

07-08-2022 om 10:29

Hierbij wil ik mijn grote waardering uitspreken over de zorg die mijn vader de laatste weken van een lang leven heeft gekregen van de lieve, betrokken dames van Curadomi Woudenberg. Ik heb ze een 10 gegeven. Nogmaals bedankt.

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.