Christelijke organisaties lanceren nieuwe website Alles over rouw

Christelijke organisaties lanceren nieuwe website Alles over rouw

Christelijke organisaties lanceren nieuwe website Alles over rouw

Vanaf 23 november 2023 kan iedereen die te maken heeft met rouw en verlies terecht op de nieuwe website Alles over rouw. Deze website biedt vanuit een christelijke visie toerustende informatie, ontmoetingsmogelijkheden, lotgenotencontact en professionele hulp in het rouwproces.

‘Rouwen kun je niet alleen’, is het motto van Alles over rouw. Het helpt om verdriet te kunnen delen: gedeelde smart is halve smart. Toch zijn veel mensen alleen in hun rouw, merken de initiatiefnemers. Terwijl de pijn van het verlies zich nog dagelijks aan mensen kan opdringen, is hun omgeving soms alweer verder gegaan. Dat kan het rouwproces in de weg staan.

Informatie en (lotgenoten)contact
Daarom hebben vier christelijke organisaties de handen ineengeslagen om mensen in hun rouwproces te ondersteunen: Lelie zorggroep, Stichting Als kanker je raakt, Stichting Schuilplaats en NPV – Zorg voor het leven. De website biedt toerustende informatie over rouw en verlies, handvatten om met het verlies van een dierbare om te gaan en contactmogelijkheden met professionals én lotgenoten.

Bekijk de website: www.allesoverrouw.nl.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.