Clienttevredenheid Cruciaal GGZ 8,4

Zeker in hus - krant lezen

Clienttevredenheid Cruciaal GGZ 8,4

Cliënten geven een 8,4 aan de behandeling bij Cruciaal GGZ. Zeer tevreden zijn cliënten over de manier waarop de behandelaar met cliënten omgaat: 90% van de cliënten voelt zich serieus genomen door de behandelaar. De behandeling was, volgens 95 % van de ondervraagde cliënten de juiste aanpak voor de klachten. Het behandelplan werd volgens 97% van de ondervraagden naar wens uitgevoerd.

Minder tevreden zijn cliënten over de informatievoorziening en het aanbod van alternatieve behandelingen. Van de ondervraagde cliënten geeft 77% aan informatie over het resultaat van de behandeling te hebben ontvangen. Slechts 33% geeft aan informatie te hebben ontvangen over andere vormen van behandeling.

Cruciaal heeft dit cliëntwaarderingsonderzoek laten uitvoeren door een onafhankelijk onderzoeksbureau. De uitkomsten van dit onderzoek worden gebruikt om de kwaliteit van zorg verder te verbeteren. Zo zal de komende tijd met name meer aandacht geschonken gaan worden aan het verbeteren van de informatie over vormen van behandeling.

We bedanken onze cliënten hartelijk voor hun medewerking aan dit onderzoek. Dank ook voor de complimenten die uit dit onderzoek blijken. Wij blijven werk maken van persoonlijke professionele hulp vanuit onze christelijke identiteit! U kunt het aanbod van Cruciaal GGZ hier bekijken.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.