Collega Hanneke van Hal wint elektrische fiets van Lelie zorggroep: “Nu kan ik op de fiets naar mijn werk”

Collega Hanneke van Hal wint elektrische fiets van Lelie zorggroep: “Nu kan ik op de fiets naar mijn werk”

Collega Hanneke van Hal wint elektrische fiets van Lelie zorggroep: “Nu kan ik op de fiets naar mijn werk”

Collega Hanneke van Hal was de gelukkige winnaar van de elektrische fiets. De winactie werd georganiseerd in samenwerking met de Personeelsvoordeelwinkel. Afgelopen week overhandigden Marco Jan Bax (manager HRM) en Ceesjan van Munster (salesmanager Personeelsvoordeelwinkel) haar de fiets op ons kantoor in Veenendaal.

Hanneke werkt als ambulant hulpverlener in team Betuwe en Midden-Nederland, en daarnaast ook nog op EF5 in Veenendaal. Daar wonen jongvolwassenen met autisme die begeleiding ontvangen van Agathos. Ze was compleet verrast, toen ze hoorde dat ze de winactie had gewonnen. “Ik stond in een winkel maar ben vervolgens de helft van m'n spullen vergeten. Ik heb nog nooit wat gewonnen! Een elektrische fiets stond ook echt nog op mijn verlanglijstje, dus het komt ontzettend goed van pas.”

Normaal gesproken reist Hanneke met de auto naar haar werk. “Ik sta vaak vast voor de brug en moet soms heel lang wachten. Zonder file doe ik er 25 minuten over, maar door de drukte kost het me soms meer dan 50 minuten. Met een elektrische fiets is het straks ongeveer 35 minuten.” Het is dus niet alleen leuk, maar ook nog eens heel duurzaam dat Hanneke de fiets won.

Hanneke werkt al 18 jaar binnen onze organisatie. “Ik heb veel gedaan binnen Lelie zorggroep. Ik ben bij meerdere organisaties gedetacheerd geweest, heb in verschillende rollen als ambulant hulpverlener gewerkt en nu werk ik ook bij EF5.” Ze ervaart veel waardering in haar werk. “Ik krijg veel kansen om mezelf te ontwikkelen. Daardoor is werken bij Lelie zorggroep nooit saai geweest, anders had ik er niet al zolang gewerkt.”

Ceesjan wenst Hanneke heel veel fietsplezier. “De eerste mooie stap in de samenwerking met Lelie zorggroep is gezet. Ik was positief verrast toen ik zag hoe snel de winactie ging. Dit is zeker niet de laatste!” Ook Marco Jan is enthousiast: “Deze actie past heel goed bij het concept ‘werken met waardering’ van Lelie zorggroep. Ontzettend leuk om de fiets op deze manier te overhandigen!


Wil jij ook een baan met waardering? Kijk dan eens bij onze vacatures op www.werkenbijleliezorggroep.nl!

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.