Contract Huishoudelijke hulp voor Curadomi in Zeist

Contract Huishoudelijke hulp voor Curadomi in Zeist

Contract Huishoudelijke hulp voor Curadomi in Zeist

ZEIST - Curadomi, onderdeel van Lelie zorggroep, is een christelijke thuiszorgorganisatie die de beste zorg wil bieden aan iedereen. De christelijke identiteit van de medewerkers is merkbaar in onder andere een persoonlijke, betrokken en respectvolle bejegening en de pro-life visie op het leven. Naast huishoudelijke hulp biedt Curadomi ook verpleging, persoonlijke verzorging, palliatieve (24-uurs)zorg en mantelzorgondersteuning.

Hulp bij huishouden
De gemeente Zeist heeft met een aantal zorgaanbieders een nieuw contract afgesloten voor Hulp bij Huishouden. Curadomi is één van de aanbieders. Dit betekent dat inwoners van Zeist met een indicatie voor huishoudelijke hulp binnenkort ook terecht kunnen bij deze zorgaanbieder. Als men niet in aanmerking komt voor een indicatie van de gemeente, kan bij Curadomi ook op particuliere basis huishoudelijke hulp worden ingekocht.

Resultaatgericht
In Zeist is een nieuwe wijze van werken geïntroduceerd voor de Hulp bij Huishouding. De nieuwe regeling houdt in dat er niet meer gekeken wordt naar het aantal uren dat moet worden gewerkt, maar naar het resultaat: een schoon en leefbaar huis. De hulp zorgt daarvoor, eventueel samen met familie, vrienden en/of buren. De cliënt betaalt een eigen bijdrage, die afhankelijk is van het inkomen. Hoeveel de cliënt zelf betaalt, staat in de zogenaamde beschikking die de Gemeente Zeist heeft opgesteld naar aanleiding van het gevoerde keukentafelgesprek.

Tegemoetkoming aanvullende uren
In sommige gevallen is een tegemoetkoming van de gemeente Zeist mogelijk voor aanvullende uren hulp. Voor meer uren hulp dan de indicatie aangeeft, kan een aanvraag worden gedaan bij het sociaal team. Tot eind 2016 (of eerder als het geld op is), is er voor een bepaalde groep mensen een tegemoetkoming van € 15,- per uur mogelijk. De cliënt betaalt zelf voor deze aanvullende uren slechts € 7,50 per uur.

Aan de Voorheuvel 69 in Zeist is iedereen van harte welkom voor een kop koffie en meer informatie over het zorgaanbod. Openingstijden zijn van 09.30 uur tot 12.00 uur op alle werkdagen, of bel (030) 69 24 048.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.