Feestelijke opening zorgwinkel De kleine Burcht

Zeker in hus - krant lezen

Feestelijke opening zorgwinkel De kleine Burcht

Op maandag 23 september opent Lelie zorggroep  haar eerste Zorgwinkel “De kleine Burcht” aan de Duikerstraat 3 in Rotterdam-Alexanderpolder. Marco Florijn, wethouder Werk, Inkomen en Zorg verricht om 15.00 uur de openingshandeling. Deze eerste zorgwinkel van Lelie zorggroep is een initiatief van locatie De Burcht. Wijkbewoners zijn van harte welkom de opening bij te wonen.

Lelie zorggroep wil samen met partnerorganisaties het wonen in de wijk Prins Alexander nog aangenamer, veiliger en leefbaarder maken. Daarom biedt zij wijkbewoners ondersteuning aan waar nodig en op verschillende terreinen. Door deze ondersteuning kunnen mensen langer zelfstandig en op prettige wijze in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen en de regie houden over het eigen leven.

In De kleine Burcht kan men zes dagen per week met praktisch elke vraag terecht. Zo is er bijvoorbeeld informatie over welzijn, zorg en gezondheid en activiteiten in de wijk. Daarnaast biedt de zorgwinkel gratis hulp bij het invullen van formulieren, financiën en persoonlijke problemen.  Wekelijks houden Vraagwijzer, Motto, audicien en diëtiste spreekuur. En ook voor informatie over het bestellen en laten bezorgen van boodschappen en maaltijden kunt u hier terecht.
De Zorgwinkel is tevens de winkel voor het lenen, huren of kopen van hulpmiddelen. De medewerkers nemen de tijd om de cliënten rustig te helpen en goed te adviseren. Het assortiment bestaat onder andere uit krukken, rollators,  scootmobielen,  sprekende horloges, toilet- en  douchestoelen, bandages, aangepast bestek,  telefoons met grote toetsen, alarmering en nog veel meer. Ook aanstaande moeders kunnen terecht voor diverse artikelen op het gebied van zwangerschap en geboorte, bijvoorbeeld voor volledige kraampakketten.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.