High tea in Zwolle voor mantelzorgers

High tea in Zwolle voor mantelzorgers

High tea in Zwolle voor mantelzorgers

Curadomi team Zwolle organiseert ter gelegenheid van de dag van de mantelzorg op 10 november een high tea voor mantelzorgers. Dit doet zij samen met Agathos ambulante hulpverlening in de Gift City in Zwolle. Mantelzorgers zijn van harte welkom om gratis deel te nemen aan deze high tea. Aanmelden is niet nodig.

De zorg- en hulpverleners van Curadomi en Agathos ervaren dagelijks het belang van de aanwezigheid van mantelzorgers. De vanzelfsprekendheid en toewijding waarmee mantelzorgers vaak hun taak oppakken blijft bijzonder. Om te voorkomen men het vanzelfsprekend gaat vinden dat mantelzorgers deze taak op zich nemen, is het belangrijk dat er een Dag van de Mantelzorg bestaat. Waardering en aandacht voor mantelzorgers moet blijven. Op 10 november bieden Curadomi en Agathos mantelzorgers uit Zwolle daarom graag een high tea aan. Ook de mensen voor wie de mantelzorgers zorgen zijn van harte welkom. Tijdens de high tea wordt ook informatie gegeven over ondersteuningsmogelijkheden voor mantelzorgers.

Wilt u deelnemen aan de high tea? Dan bent u van harte welkom op dinsdagmiddag 10 november van 14.00 uur tot 16.00 uur in de Gift City, Rieteweg 12, 8041 AK Zwolle. www.curadomi.nl Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anita Eikelboom, 06 10 47 53 94 of Martine de Feijter: 06 10 47 60 12 van Curadomi team Zwolle.

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.