Lelie zorggroep kiest opnieuw voor leermanagementsysteem van Defacto

Lelie zorggroep kiest opnieuw voor leermanagementsysteem van Defacto

Lelie zorggroep kiest opnieuw voor leermanagementsysteem van Defacto

Lelie zorggroep investeert in de scholing en ontwikkeling van haar medewerkers en laat zich daarbij dagelijks ondersteunen door het leermanagementsysteem, CAPP LMS/LXP van Defacto. Sinds 2016 werken Lelie zorggroep en Defacto samen en onlangs verlengden zij het partnership met tenminste 3 jaar.

Lelie Leerplein biedt uitgebreide scholingsmogelijkheden

Lelie zorggroep vindt het erg belangrijk dat elke medewerker voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden heeft. Het Lelie Leerplein helpt hierbij door talloze e-learnings, artikelen en video’s aan te bieden. Via het Lelie Leerplein schrijven medewerkers zich in voor interessante en relevante trainingen en elke medewerker heeft een persoonlijke leeromgeving die hen inzicht geeft in hun deskundigheid, bevoegdheid en bekwaamheid. Medewerkers vinden dit waardevol en het stelt leidinggevenden en ondersteunende diensten in staat om op basis van deze informatie de bedrijfsvoering te optimaliseren. De medewerkers ervaren het leermanagementsysteem van Defacto als gebruiksvriendelijk.

Continu verbeteren

Hendrik Jan van den Berg, bestuurder bij Lelie zorggroep is blij met de voortzetting van de samenwerking. “Defacto is een professioneel en ambitieus bedrijf. Ze zijn klantvriendelijk en zijn altijd bereid om mee te denken met (IT) oplossingen voor onze uitdagingen. Defacto heeft oog voor de behoeften uit de praktijk en de doorontwikkeling van het leermanagementsysteem is gericht op de praktische toepasbaarheid. Hierbij merken wij dat Defacto veel kennis heeft van de zorg. Door onze prettige ervaring, hebben we ervoor gekozen om de samenwerking te verlengen. We hopen wederom op een vruchtbare samenwerking waarin we samen blijven zoeken naar de best passende functionaliteiten en toepassingen van het leermanagementsysteem voor Lelie zorggroep.”

Leren met impact

“Wij vonden het erg leuk om onlangs verschillende mensen van Lelie zorggroep bij ons op kantoor in Groningen te verwelkomen. Naast het feit dat zij kennis kwamen maken met collega's waarmee zij niet dagelijks contact hebben, presenteerden zij hun visie op leren en ontwikkelen. Vanuit een sterk partnership denken wij mee hoe het leermanagementsysteem Lelie zorggroep optimaal kan ondersteunen. Vooral op het gebied van EPA’s, het leerlingportfolio en de mantelzorgacademie zoeken wij de komende tijd de samenwerking op. Ook wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met Lelie zorggroep, vertelt Koos Akkerman van Defacto.”

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.