Lelies groeien in het groen

Lelies groeien in het groen

Lelies groeien in het groen

Rotterdam - 27 augustus 2015- Gisteren studeerde  Max Gielen af aan de Hoge School Rotterdam in de richting  Facility Management. Voor zijn afstudeeronderzoek liep Max stage bij Lelie zorggroep op de afdeling Huisvesting en schreef  hij een milieubeleidsplan voor Lelie zorggroep onder de veelzeggende titel: Lelies groeien in het groen.

De aanleiding voor het plan is dat Lelie zorggroep bij haar activiteiten meer vanuit een beleidsmatige invalshoek wil gaan letten op duurzaamheid en milieu. Het plan, zoals het nu ligt, is een deelplan op het gebied van gebouw en gebouwgebonden installaties. In het plan staan een aantal aanbevelingen en maatregelen als bijv. het monitoren  van de facturen van nutsbedrijven, het aanstellen van een milieucoördinator, het opzetten van een energiebeheerssysteem en het toepassen van duurzame verlichting. Maatregelen die goed zijn voor het milieu maar ook voor de portemonnee.

Zoals gezegd is dit een deelplan. Om te komen tot een totaal milieubeleidsplan beveelt de onderzoeker aan om vervolgonderzoek te doen op gebieden van mobiliteit, afval en gebruik van materialen.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.