Mini-symposium Waddinxveen

Mini-symposium Waddinxveen

Mini-symposium Waddinxveen

Samen zorgen, hoe doe je dat?
Ambtsdragers, pastoraal werkers, vrijwilligers en andere belangstellenden zijn op woensdagavond 20 januari van harte welkom op het mini-symposium ‘Samen zorgen, hoe doe je dat? in Waddinxveen. Het symposium is een initiatief van Agathos thuiszorg, zorgaanbieder in Waddinxveen e.o., en heeft als doel bovengenoemden nader toe te rusten in hun werkzaamheden voor kwetsbare mensen in de kerkelijke gemeente. Agathos wil de verbinding tussen de kerken en christelijke zorgorganisaties versterken om zorg- en hulpbehoevenden beter van dienst te kunnen zijn.

Christa Lubben, Productmanager Hulp bij huishouden bij Lelie zorggroep, waar Agathos onderdeel van is, neemt de aanwezigen mee in de verandering van zorg met positieve voorbeelden hoe we voor elkaar kunnen zorgen. Hoe kunnen we met elkaar de kwetsbare mens in het oog houden? Aansluitend is het mogelijk om een workshop naar keuze bij te wonen.

Het mini-symposium vindt plaats van 19.30 uur tot 22.00 uur in Kerkgebouw ‘de Morgenster', Sterrenlaan 1, 2743 LW in Waddinxveen. Deelname is gratis en aanmelden verplicht. Voor meer informatie over de workshops en aanmelden klikt u hier.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.