Minisymposium voor ambtsdragers, vrijwilligers e.a.

Zeker in hus - krant lezen

Minisymposium voor ambtsdragers, vrijwilligers e.a.

Begin 2013 heeft Lelie zorggroep in verschillende regio’s minisymposia voor ambtsdragers, pastoraal werkers, vrijwilligers en mantelzorgers georganiseerd. Het symposium ging over de kanteling binnen de Wmo en alle veranderingen die deze kanteling met zich meebrengt voor zorgorganisaties maar ook voor kerken en hun gemeenteleden. Wegens veel belangstelling zijn in september en oktober nog enkele symposia over dit thema georganiseerd. 

Tijdens het symposium wordt een lezing gehouden over de kanteling. Tevens is er gelegenheid een workshop bij te wonen. Het doel van de bijeenkomst is bovengenoemden informeren over de veranderingen in de zorg en nader toe te rusten in hun werkzaamheden voor kwetsbare mensen in de kerkelijke gemeente. Daarnaast wil Lelie zorggroep de verbinding tussen de kerken en christelijke zorgorganisaties te versterken.

De symposia vinden plaats van 19.30 uur tot 22.00 uur.
- donderdag 26 september: Brasserie du Bois op industrieterrein Welgelegen, Stevinweg 1 in Tholen 
- woensdag 16 oktober: De inham, Hamseweg 40 in Amersfoort

Deelname is gratis. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar mantelzorg@leliezorggroep.nl of door te bellen naar (010) 26 40 777. Wil je graag meer informatie over het symposium? Neem dan contact op via bovengenoemd e-mailadres of telefoonnummer.

N.B. Na het afronden van deze reeks symposia zullen we een nieuwe reeks symposia starten met het thema 'De waarde van relaties'. Hierover vindt u binnenkort meer informatie op onze website.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.