Officiële ingebruikname beweegtoestellen, terras en stilteruimte Tiendhove

Officiële ingebruikname beweegtoestellen, terras en stilteruimte Tiendhove

Officiële ingebruikname beweegtoestellen, terras en stilteruimte Tiendhove

Donderdagmiddag 24 september vanaf 16.30 uur is de feestelijke viering van de ingebruikname van de beweegtoestellen, het terras en de stilteruimte van Tiendhove. Wethouders dhr. C.A. Oosterwijk en dhr. J.H. Blankenberg zullen om17.00 uur de officiële handeling verrichten. Alle belangstellenden zijn van harte welkom.

Buiten, beweging en bezinning
Goede kwaliteit van leven is ook bij het ouder worden belangrijk. Tiendhove speelt hier op in door de aanschaf van nieuwe beweeg­toestellen, het inrichten van een stilteruimte en een nieuw terras. De toegankelijke beweegtoestellen stimuleren de vitaliteit, de stil­teruimte ‘De binnenkamer’ is speciaal ontworpen voor verpleeg­huisbewoners en biedt ruimte voor bezinning. Het nieuwe terras wordt gedeeld met de buurt. Zowel bewoners als buren kunnen daar onder het genot van een kop koffie of een broodje genieten van de zon en het groen.

Fondsen
De financiering van de beweegtoestellen is mogelijk gemaakt door verschillende fondsen. Van Cappellen Stichting, Stichting ’t Hofje van Gerrit de Koker en Stichting Vrienden van Tiendhove droegen bij, net als Fonds NutsOhra. Fonds NutsOhra richt zich met haar programma ‘Klein Geluk’ op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen die langdurig afhankelijk zijn van intensieve zorg.

Adres: Tiendhove, Patrijzenstraat 57 in Krimpen aan de IJssel.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.