Onthulling bouwbord Huize Nieuwoord

Onthulling bouwbord Huize Nieuwoord

Onthulling bouwbord Huize Nieuwoord

Onthulling bouwbord Huize Nieuwoord
Het is tijd voor een officieel moment om de verbouw en renovatie van Huize Nieuwoord te vieren. Op dinsdag 6 mei om 12.00 uur zullen wethouder dhr.  P. de Kruif en ambtenaar ruimtelijke ordening mevr. M. Valé het bouwbord dat voor Huize Nieuwoord is geplaatst, onthullen. Deze onthulling kondigt de start aan van een  nieuwe fase voor Huize Nieuwoord  (tot voor kort bekend onder de naam: Nieuwoord). Alle omwonenden en geïnteresseerden zijn van harte welkom om bij de onthulling aanwezig te zijn.

Nieuwe bestemming
De afgelopen periode is er zeer veel werk verricht aan de restauratie van dit monumentale pand dat een prachtige bestemming krijgt als woonzorglocatie. Huize Nieuwoord wil een thuis bieden aan  mensen met een christelijke achtergrond die te maken hebben met een lichamelijke beperking of met een vorm van dementie. De eerstgenoemde groep (eventueel ook echtparen) kan een nieuwbouwappartement betrekken in de “tuin” van Huize Nieuwoord. Voor de tweede groep, mensen met dementie, is het mogelijk om onder begeleiding te wonen in de eenpersoonsappartementen in het gerenoveerde oude huis.

Een waardevol huis met historie
Aannemer Legemaat en van Elst: “We restaureren het huis, tevens rijksmonument, met respect voor de oude stijlelementen. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat het huis van alle gemakken is voorzien die je anno 2014 mag verwachten van een woonzorglocatie”. Zo is Huize Nieuwoord in dubbel opzicht een waardevol huis met historie, want ook iedere bewoner heeft een historie die het koesteren waard is.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op www.huizenieuwoord.nl. Ook staat Lelie zorggroep op de Vitaal Plus beurs in De Schimmel in Woudenberg op 9 en 10 mei aanstaande. Vanaf 6 mei kunnen belangstellenden zich aanmelden voor een appartement en/of een persoonlijk informatiegesprek. De verwachte opening van Huize Nieuwoord is september 2014.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.