Open dag Waelestein

Open dag Waelestein

Open dag Waelestein

Waelestein organiseert op vrijdag 10 april van 10.00 tot 15.00 uur een wijkgezondheidsdag. Bewoners en wijkbewoners kunnen tijdens deze dag zien wat Waelestein in huis heeft op gebied van zorg, behandeling en welzijn. De toegang is gratis.
Aan het begin van de dag ontvangt u een gezondheidspaspoort. Wanneer u minimaal drie testen doet, mag u uw bloeddruk en bloedsuiker laten meten bij de verpleegkundige. Alle bezoekers die aan het einde van de dag een ingevuld gezondheidspaspoort hebben, kunnen twee euro korting krijgen op een kaartje voor de Amazing Stroopwafels. Amazing Stroopwafels zal tijdens een feestelijke avond ter ere van het 50jarig bestaan van Waelestein, op donderdag 21 mei een optreden verzorgen.
Tijdens de wijkgezondheidsdag zal de gero-fitnesszaal open zijn en er kan eventueel onder begeleiding van een fysiotherapeut gebruik gemaakt worden van de apparatuur. In de grote zaal wordt een demonstratie les ‘Meer Bewegen Voor Ouderen’ gegeven.
Vestia, de verhuurder van de appartementen in Waelestein verzorgt rondleidingen voor mensen die nog niet bekend zijn met Waelestein en de serviceflat. Ook is een model huurwoning ingericht om te bekijken.
Naast de zelf doen-activiteiten is er bij diverse stands informatie te vinden over verschillende zorgvormen, behandelingen en welzijnsproducten die in de wijk aangeboden worden. De psycholoog, diëtist, ergotherapeut en logopedist zijn aanwezig om u alle nodige informatie te verstrekken. Ook is er een monteur van Welzorg  aanwezig die gratis uw rolstoel, scootmobiel of rollator controleert. Welkom!

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.