Prima resultaat HKZ audit

Prima resultaat HKZ audit

Prima resultaat HKZ audit

De afgelopen dagen vond bij Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn de HKZ-audit plaats. De auditors bezochten de locaties De Burcht en Oranjehof. Tijdens de audit zijn er geen tekortkomingen vastgesteld, een fantastisch resultaat!  Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn heeft nu dus weer het HKZ-certificaat (volgens een vernieuwd schema) behaald.

Het certificaat biedt een basisgarantie voor kwaliteit in zorg. Het laat zien dat Lelie zorggroep  de cliënt centraal stelt, dat ze voldoet aan alle voorwaarden voor kwaliteit van zorg- en dienstverlening, de zaken intern goed op orde heeft én dat ze voortdurend werkt aan verbetering van haar zorg- en dienstverlening.

Arie Kars, directeur van Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn  is heel blij met het resultaat: "Kwaliteit is bij ons heel belangrijk. We zijn steeds bezig met verbeteren en dan is het natuurlijk heel erg mooi dat uit het onderzoek komt dat we het goed doen. Trots zijn we dan ook op onze medewerkers. Zonder hun  inzet en motivatie hadden we dit mooie resultaat niet bereikt!” 

De werkmaatschappijen Curadomi en Agathos kregen dit goede nieuws in voorjaar. Ook zij hebben het vernieuwde HKZ-certificaat weer ontvangen.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.