Samenwerking met STAGG en Wegwijzer

Zeker in hus - krant lezen

Samenwerking met STAGG en Wegwijzer

Lelie zorggroep werkt samen met STAGG en de Wegwijzer

STAGG, een organisatie voor christelijke Geestelijke Gezondheidszorg en Lelie zorggroep hebben een intentieverklaring ondertekend met het doel STAGG onder te brengen bij de Lelie zorggroep.
Deze stap biedt STAGG meer stabiliteit in de toekomst en levert kansen op voor nauwere samenwerking met andere werkmaatschappijen van de Lelie zorggroep. De overname heeft geen gevolgen voor cliënten en personeel.
De christelijke GGZ organisatie STAGG is opgericht vanuit de Nederlands Gereformeerde Kerken en wil die binding graag behouden. STAGG heeft locaties in Rotterdam, Houten en Zwolle en blijft op alle locaties onder de eigen merknaam opereren. Zij biedt professionele psychologische hulp gebaseerd op een bijbels mensbeeld. De hulp is toegankelijk voor iedereen ongeacht de kerkelijke achtergrond.

De vereniging de Wegwijzer, belangenvereniging voor christenen met psychiatrische problemen, draagt alle activiteiten over aan het kerkmaatschappelijk werk van De Driehoek, dat deel uitmaakt van de Lelie zorggroep. De Wegwijzer heeft als doelstelling mensen met psychische moeiten te ondersteunen zodat zij kunnen blijven functioneren binnen hun kerkelijke gemeenschap, met steun vanuit die gemeenschap. De vereniging ziet geen mogelijkheden meer om die doelstelling zelfstandig te verwezenlijken.

De besprekingen over de samenwerking met genoemde organisaties zijn in volle gang. De vereniging De Wegwijzer zal naar verwachting per 31 december 2013 ophouden te bestaan. Het bestuur is blij en dankbaar dat door de gesprekken met de Driehoek en de Lelie zorggroep de dienstverlening van de Wegwijzer kan worden voortgezet.
De overname van STAGG zal naar verwachting per 1 januari 2014 zijn beslag krijgen.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.