Slingedael heeft score om Topcare te worden

Slingedael heeft score om Topcare te worden

Slingedael heeft score om Topcare te worden

Korsakovcentrum Slingedael scoort goed als aankomend Topcarecentrum.

Dat blijkt uit het proefauditrapport dat onlangs is verschenen. Slingedael wil in 2014 het kwaliteitslabel Topcare voeren. De gehouden audit maakt inzichtelijk op welke gebieden Slingedael het goed doet en waar het nog beter kan.

Content
Locatiedirecteur Lidy Bezemer: “We zijn getoetst op vijf gebieden en scoren goed! We zijn erg content met de uitkomsten van de audit.”
Het panel schrijft in het auditrapport: Het locatiebezoek verliep prettig en was informatief. Het panel heeft ervaren dat Topcare leeft onder de medewerkers. Lelie zorggroep voert een actief scholingsbeleid en vervult een belangrijke rol aan het begin van de keten. De ontwikkeling vanonderzoek verdient extra aandacht. 

Lidy Bezemer: Op het gebied van wetenschap en innovatie kunnen we het nog beter doen, door onderzoeksbeleid in  te voeren en beter te registreren. Bijvoorbeeld: ons Scholingsplan wordt als zeer goed beoordeeld, maar we kunnen nog beter scoren als we ook de registratie van de scholing goed regelen. Dus dat gaan we oppakken.
We zijn erg blij met de uitkomst van de audit. Zo was het panel onder de indruk van de woonvoorzieningen in Slingedael.

Ze heeft gezien en gemerkt dat door de zelfstandigheid van bewoners in kleinschalig wonen, de kwaliteit van leven verbetert. Dat is een opsteker voor ons allemaal, want we werken dagelijks met hart en ziel en veel plezier aan de kwaliteit van leven van onze bewoners!

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.