Terugblik NL-Doet Tiendhove

Terugblik NL-Doet Tiendhove

Terugblik NL-Doet Tiendhove

Op vrijdag 20 maart 2015 organiseerde verpleeghuis Tiendhove in het kader van de landelijke actie van het Oranjefonds, NL-Doet, een Doe- en Verwenmarkt voor haar bewoners. In de brasserie stonden vier kramen opgesteld waar de bewoners zich konden vermaken of zich konden laten verwennen. Zo konden ze terecht voor een handmassage of een beautybehandeling, actief bezig zijn door mee te doen aan een bewegingsactiviteit of creatief bezig zijn door het maken van kaarten. Daarnaast waren er  jonge konijntjes en kuikentjes, die de bewoners konden aaien of op schoot nemen. Er stond een ouderwetse ijsco kar waar men een overheerlijk ijsje kon krijgen.

Via de site NL.-Doet hadden diverse vrijwilligers zich aangemeld om te komen helpen. Ook waren er vijf vrijwilligers die zich hadden aangemeld voor een schoonmaakklus, het zemen van de ramen op de etages, waaronder vier medewerkers van Contour de Twern.

De dag werd ook muzikaal opgeluisterd. Vrijwilliger en artiest, Huig van Rijsoord, vermaakte de aanwezigen met zijn gitaarspel en vrolijke liedjes. Omdat er zangboeken werden uitgedeeld, kon een ieder die dat wilde meezingen. Naast zijn gitaar had Huig ook zijn mobiele draaiorgeltje bij zich, waarmee hij nog langs de woongroepen ging, zodat de enkele achtergebleven bewoners ook konden meegenieten. Tussen de middag konden de bewoners zich te goed doen aan een heerlijke maaltijd, met producten die door enkele bedrijven (waaronder Jumbo Krimpen a/d IJssel en Deli-XL) gratis beschikbaar waren gesteld, zoals  erwtensoep, broodjes knakworst, voorgebakken poffertjes en schepijs. Ondertussen werden alle mooie momenten vastgelegd door 2 leden van de fotogroep Krimpen aan den IJssel. Alle bewoners krijgen hun foto op een later moment uitgereikt, die kan worden ingeplakt in de op deze dag zelfgemaakte kaart. Aan ieder die een bijdrage heeft geleverd aan deze geslaagde dag onze hartelijke dank. Het was een onvergetelijke dag, niet alleen voor de bewoners, maar ook voor allen die er aan mochten meewerken.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.