Voor gemeentepolitiek: Zeven kansen in lastige tijden

Voor gemeentepolitiek: Zeven kansen in lastige tijden

Voor gemeentepolitiek: Zeven kansen in lastige tijden

Zorg is een belangrijk onderwerp op de agenda van de gemeentepolitiek. Nu lokale politieke partijen druk bezig zijn om hun programma's te schrijven voor de verkiezingen van 2014, wil Lelie zorggroep hen graag ondersteunen met het position paper: Zeven kansen in lastige tijden.

De zorg voor kwetsbare mensen staat dagelijks op de agenda van menig politicus en ambtenaar. Maar meer nog op de agenda van mensen die dagelijks zorg nodig hebben of zorg geven.

Hoe moet het met mij als ik meer afhankelijk word van informele zorg? Kan ik nog blijven wonen in dit verzorgingshuis als wonen & zorg gescheiden worden?  Lukt het wel om zolang thuis te blijven wonen als ik me zo onveilig blijf voelen? Heb ik straks nog wel de hulpverlener die past bij mijn gezin? Worden de kosten van de zorg niet veel te hoog voor mij? Mag en kan ik wel van kinderen en vrienden vragen om voor mij te zorgen? Is er straks nog wel vrijheid om te kiezen welke zorg bij mij past? Maar ook: 'ik zoe dat het bij de overburen niet goed gaat. Ik wil wel helpen maar hoe doe ik dat?'

Download hier het Position Paper Zeven kansen in lastige tijden! waarin Lelie zorggroep beschrijft hoe ze de zorgen graag, samen met de lokale politiek, omzet in kansen voor iedere burger.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.