Wijkgezondheidsdag in Oranjehof

Zeker in hus - krant lezen

Wijkgezondheidsdag in Oranjehof

Ouderen willen zo lang mogelijk en op een prettige en veilige wijze  thuis blijven wonen. Lelie zorggroep wil daarbij helpen door allerlei diensten aan te bieden, zowel op locatie als thuis. Om wijkbewoners te laten zien wat we in huis hebben op gebied van zorg, behandeling en welzijn, organiseert Lelie  zorggroep op vrijdag 13 september van  10 tot-14 uur een wijkgezondheidsdag  voor wijkbewoners in locatie Oranjehof. De toegang is gratis.

Op deze dag  kunt u uw bloeddruk, bloedsuiker en BMI laten meten door de wijkverpleegkundigen en de diëtist. De schoonheidsspecialist/pedicure verzorgt diverse massages. Ook kunt u terecht bij de kapper. De fysiotherapeut geeft demonstratielessen van Meer Bewegen voor Ouderen en de muziektherapeut geeft een demonstratie met het Conctactkoor. De ergotherapeuten verzorgen rollator- en elektrische  rolstoeltraining. Daarnaast is de fitnessruimte open en kunt u onder begeleiding van de fysiotherapeut gebruik maken  van diverse fitnessapparaten. Daarnaast is de winkel/uitleen van Welzorg geopend met een aanbod van diverse hulpmiddelen. Een monteur van Welzorg controleert gratis uw rolstoel,  scootmobiel of  rollator. Naast de doe-activiteiten is er bij diverse stands informatie te vinden over diverse zorgvormen, behandelingen en welzijnsproducten die in de wijk aangeboden worden.  De psycholoog, diëtist, ergotherapeut en logopedist geven daarnaast ook groepsvoorlichtingen (vrije inloop).

Het restaurant van Oranjehof, de Oranjerie, is deze dag open. Voor een klein bedrag kunt u hier een maaltijd gebruiken, een kopje koffie drinken of een kleine versnapering nuttigen.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.