Wijkgezondheidsdag Oranjehof een succes!

Zeker in hus - krant lezen

Wijkgezondheidsdag Oranjehof een succes!

De wijkgezondheidsdag die vrijdag 13 september werd gehouden in Oranjehof was met meer dan 100 bezoekers een groot succes. Om 09.00 uur stonden de eerste mensen al voor de deur, terwijl de dag eigenlijk pas om 10.00 uur begon. Vooral de gezondheidscheck was in trek. In de ochtend stond er zelfs een rij! De wijkzusters van Agathos en de diëtiste van Oranjehof hadden hun handen vol aan het meten van de bloedsuiker-, bloeddruk-, saturatie- (zuurstof in bloed) en BMI).

Agathos, Curadomi, Middin, Malnucare, Welzorg en de verschillende behandelaren werkzaam in Oranjehof, waren aanwezig met informatiestands. De kapper en de pedicure waren de hele dag open. Ook in het restaurant was het drukker dan normaal. Een van de bezoekers vertelde dat hij helemaal niet wist dat er een restaurant in Oranjehof zat en hij vond het fijn om tijdens de maaltijd een praatje te maken met andere wijkbewoners. Bijzonder was het Contactkoor o.l.v. de muziektherapeut. Een optreden tijdens lunchtijd in de Oranjerie trok veel belangstelling. Veel bezoekers haakten in bij de liedjes uit grootmoeders tijd. Een van de deelnemers zei: "Ik heb in geen tijden zo gezellig gezongen. Wat leuk!"

N.B. In het contactkoor mag iedereen op zijn manier genieten van de muziek en het contact. Vanaf 15 oktober repeteert het Contactkoor wekelijks. Meer informatie over deelname en kosten via (010) 29 31 555 of door een mail te sturen naar: muziektherapie@leliezorggroep.nl.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.