Zomermarkt bij Huize Nieuwoord

Zomermarkt bij Huize Nieuwoord

Zomermarkt bij Huize Nieuwoord

Ambachtelijk gemaakte lekkernijen, fleurige bloemstukken, brocante spulletjes, handgemaakte sieraden en oer-Hollandse spelletjes. Slechts een kleine opsomming van hoe de zomermarkt, georganiseerd door Huize Nieuwoord, op zaterdag 12 september a.s. eruit gaat komen te zien, iedereen is welkom!

De zomermarkt vindt plaats op het parkeerterrein van Huize Nieuwoord aan de Maarsbergseweg 22. Om 11.00 uur begint de markt, en rond 15.00 uur wordt er weer opgeruimd. De zomermarkt is niet alleen voor de gezelligheid georganiseerd, maar ook met een specifiek doel. Met de opbrengst van de markt, wil het team van Huize Nieuwoord een mooi activiteitenprogramma opzetten voor de bewoners zodat er activiteiten georganiseerd kunnen worden. Denk aan de Betuwse Kersentocht rijden of een bezoekje aan de (kinder)boerderij.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 12 september. De zomermarkt is een leuk uitje voor heel de familie. Vaders kunnen hamburgers proeven, moeders kunnen snuffelen tussen de brocante spulletjes en voor de kinderen zijn er allerlei leuke spelletjes te doen op het grasveld.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.