Tinder

Tinder

Tinder

Iedere dag staat mijn agenda vol afspraken om cliënten te bezoeken. Sommige cliënten bezoek ik eens per week, bij een ander is dat iets vaker of juist wat minder. De agenda van de gemiddelde IAH’er komt niet overeen met hoe de week uiteindelijk verloopt. Een crisis, een onverwacht extra begeleidingsmoment of een afspraak die op het laatste moment afgezegd wordt.

Vandaag is zo’n dag: cliënt zegt kwartier voor aanvang van onze afspraak af.
Ik kan er voor kiezen om even naar kantoor te rijden, maar eigenlijk kost me dat meer reistijd dan daadwerkelijk tijd achter mijn bureau. Het is ook een optie om een tijdje in de auto te wachten en op mijn tablet vast wat rapportages te schrijven. Maar met prachtige zomerse dagen in het verschiet, maak ik de keuze om even de plaatselijke bibliotheek in te duiken.

Nadat ik een stapel boeken gescoord heb, besluit ik even een kop koffie te gaan drinken in het restaurant van de bibliotheek. Verlekkerd zit ik naar mijn stapel boeken te kijken als er een man het restaurant binnen komt. Op één of andere manier trekt hij direct mijn aandacht. Ik merk dat hij me in de gaten houdt. Hij loopt wat onrustig heen en weer, wisselt zijn blik van zijn telefoon naar mij.
Ik voel me ongemakkelijk, wat wil hij?

Na nog wat ongemakkelijke blikken, trekt hij de stoute schoenen aan en stapt op me af.
Hij kijkt wat schuchter om zich heen en duikt diep in zijn kraag. Ik zie dat zijn wangen rood kleuren.
Hij komt dichterbij en vraagt: “Heb ik met jou afgesproken via Tinder?”
Ik barst in schaterlachen uit. Nee vriend, wij hebben geen afspraak gemaakt via deze bekende datingsite. Hij excuseert zich en vertrekt naar de andere kant van het restaurant.
Dát had ik vanochtend niet voorzien toen mijn werkdag van start ging.

Even later. Ja hoor, daar is ze. En ik, ik zit grijnzend toe te kijken.
Fijne date.

 

Onze zorgverleners - met uiteenlopende functies - schrijven wekelijks een persoonlijk blog over hun (werk)ervaring, grappige anekdotes of ander interessant leesvoer. Ook zal er regelmatig een gastblog geplaatst worden. Elke woensdag iets nieuws te lezen ons blog!

Lees hier meer over onze bloggers. 

Reacties

26-07-2018 om 8:52

Hahaha, hilarisch moment. Geweldig geschreven!!!

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.